Vitvaror

Vi säljer och installerar vitvaror av alla de största tillverkarna

Försäljning &
installation av Vitvaror

Vi har ett brett utbud av vitvaror från de kändaste tillverkarna på marknaden. Hos oss hittar du allt från din nya diskmaskin, tvättmaskin, kylskåp, frysskåp, inbyggnadsugn, köksfläkt, torktumlare, inbyggnadshäll, induktionshäll, vinkyl, side-by-side . Välkända varumärken till bra priser.

Frames by
Franke

Först ut bland kökssystemen är produktlinjen Frames by Franke. Ett sortimet av produkter med design, funktion och kvalitet i premiumklass. Upplev ett kök där allt – diskbänk, blandare, häll, ugn och fläkt – är kombinerat på perfekt sätt.

Make it Wonderful

Frankes produkter präglas av god design och gedigen kvalitet. I vårt produktsortiment hittar du fläktar, diskbänkar, blandare, avfallssortering, ugnar och hällar. Alla med uppgiften att uppfylla de behov och krav du har på ditt kök.

Vi vill att du ska uppleva nöjet som det innebär att laga mat, äta och umgås i ett kök utrustat med Frankes produkter, det är det som inspirerar oss att

”Make it Wonderful”.

Gör ditt liv mindre vardagligt.
Med hjälp av Siemens innovationer

Förvandla vardagsögonblick och förvandla dem till enastående upplevelser. Underlättar ditt liv och ger dig fler timmar under dagen. Revolutionerar sättet du sköter ditt hushåll på genom banbrytande innovationer.

Inbyggnadspisar och ugnar
för alla kök och smaker.

Inbyggnadsspisar installeras under arbetsbänken och styr hällen ovanför. Ugnar kan integreras i både vägg- och underskåp och väljer du en separat ugn, kan hällen placeras var du vill. Har du begränsat med utrymme kan du till exempel välja en modell som bara är 45 cm hög. Vilken modell du än väljer får du alltid ett riktigt bra resultat.

Skillnaden
mellan design
och total design

Whirlpool har en tydlig idé om vad Absolute Design är. Vi vet att våra kunder uppskattar en enkel och tilltalande design som ger en premiumkänsla i vardagen – en produkt som matchar just ditt kök perfekt.

Med passion för skönhet i varje detalj.